Trehøje Golfcafé

B U F F E T

Sæson 2022

Buffet anrettes ved min. 20 couverter
Varme hovedretter anrettes ved min. 10 couverter
Besked om antal: 5 dage før
Sidste ændringer: 2 dage før


Buffet nr. 1

2 stk. tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Krydrede kyllingelår
Kold kartoffelsalat med urter
Hertil brød og smør

120 kr. pr. couvert


Buffet nr. 2

Hønsesalat på ananasring
Krydrede oksekødsfrikadeller
Broccolitærte
Årstidens mixed salat
Hertil brød og smør

110 kr. pr. couvert


Buffet nr. 3

Lufttørret skinke med honningmelon
2 stk. pandekager med oksekødsfyld
Laksetærte
Årstidens mixed salat
Hertil brød og smør

135 kr. pr. couvert


Buffet nr. 4

Rejesalat på flûtes
Marineret nakkefilet
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Kyllingetærte
Kold kartoffelsalat med urter
Hertil brød og smør

155 kr. pr. couvert


Buffet nr. 5

Marinerede rejer på squash
Mørbrad a la creme med asier
2 stk. Pandekager med oksekødsfyld
Løg og bacontærte
Broccolisalat
Hertil brød og smør

​180 kr. pr. couvert


Osteanretning til buffet

med 3 slags ost, kiks, flûtes og druer

79 kr. pr. couvert


Morgenbuffet

med rundstykker, rugbrød, 2 slags pålæg, ost, 

marmelade, kaffe, the og juice

Kr. 85,- pr. couvert

+ scramble æg, bacon og cocktailpølser 

Kr. 25,- pr. couvert


Dette er kun forslag.
Du er velkommen til at sammensætte din egen buffet ud fra nedenstående lækre buffetretter. 
Vi hjælper gerne med at få lavet den helt rigtige buffet.
Ring 60 14 35 59 eller send os en mail annettelarsen66@icloud.com

LAV SELV BUFFET

Minimum 20 couverter
Fra 110,00 kr. pr. couvert: Vælg 3 retter fra 'gruppe 1' og 1 tilbehør fra 'gruppe 2'

Alle buffeter er inkl. brød og smør

GRUPPE 1

FORRETTER fra 30,00 kr. pr. couvert

2 stk. tarteletter med høns i asparges (+5,00)

Hønsesalat på ananasring 

Lufttørret italiensk skinke med melon (+5,00)

Marinerede rejer på squash (+10,00)

Rejesalat på flûtes

KØD-/STEGERETTER fra 30,00 kr. pr. couvert

BBQ marineret svinefilet (+10,00)
Urtemarineret skinke (+10,00)
Marineret nakkefilet (+10,00)
Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Mørbrad a la creme med asier (+15,00)
Frikadeller med hjemmelavet rødkål (+5,00)
Krydrede oksefrikadeller
Oksesteg med tyttebær syltetøj (+15,00)
2 stk. pandekager med oksekødsfyld (+10,00)
Lasagne (+10,00)
Krydrede kyllingelår
Kalkunbryst med citron og peber (+10,00)
Hvidløgsstegt kylling inderfilet
Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Marinerede sild med æg og karrysalat

TÆRTER fra 30,00 kr. pr. couvert

Laksetærte (+5,00)
Løg og bacontærte
Broccolitærte
Skinketærte
Oksekødstærte
Kyllingetærte

GRUPPE 2

KARTOFFEL-/GRØNTRETTER fra 25,00 kr. pr. couvert

Kold kartoffelsalat med urter
Flødekartofler med løg og porrer
Ital. inspireret flødekartofler med bacon og tomat
Pestokartofler med rød peber og løg
Små bagte kartofler vendt i rapsolie og salt
Rodfrugter marineret i honning

SALATER fra 25,00 kr. pr. couvert

Årstidens mixed salat med cremefraiche dressing
Tomatsalat med løg, feta og balsamico
Tzatziki (græsk salat)
Coleslaw med fintsnittet hvidkål og gulerødder
Mixed salat med pasta og cremefraiche dressing
Broccolisalat 

Salat toppings: Feta, Oliven, Marinerede hvidløg eller Nødde Mix (+8,00 kr. pr. topping)

 

VARME HOVEDRETTER

Minimum 10 couverter


Stegt flæsk

med rødbeder, kartofler og persillesauce
(cirka 7 skiver pr. person)

Kr. 120,- pr. couvert


Hakkebøf med spejlæg

rødbeder og brasede kartofler

Kr. 90,- pr. couvert


Gryderet med kylling, karry og ris

Kr. 90,- pr. couvert


Gullasch med kartoffelmos        

Kr. 90,- pr. couvert


Svensk pølseret med flûtes

Kr. 90,- pr. couvert


Mørbradgryde med ris

Kr. 95,- pr. couvert


+ blandet salat

Kr. 30 pr. couvert