Ny golfspiller

Tilmeld dig et begynderforløb

Nye medlemmer skal føle sig godt modtaget, hver gang de besøger klubben. Vi har et fantastisk fælleskab i klubben og det forstærkes gennem holdtræning, torsdagsgolf, golfcaféen og meget mere. Vi har professionelle trænere, som er uddannet til at lære dig det golfmæssige, mens vores fantastiske medlemmer er klar til at byde dig ind i klubbens sociale liv. Juniorer (5-17 år) har deres egen side - klik her.

Der er to måder at starte på, og det er individuelt, hvad der passer én bedst.

START NÅR DU VIL: Vi starter løbende begyndere op i perioden fra marts til juli. Her får du mulighed for at tage det i dit eget tempo og lægge mange timer på træningsbanen mellem lektionerne.

TURBO-HOLD: Er du mere til en hurtig og intensiv opstart, tilbyder vi i starten af sæsonen turbo-hold, hvor du over en weekend kommer igennem det meste af et begynderforløb. Men vær forberedt på, at det kan være både fysisk og mentalt hårdt, da man får mange informationer på kort tid, som man efterfølgende skal omsætte i sin træning.

Vi gør det nemt for dig

Som noget særligt i Trehøje er vores begynderforløb inklusiv medlemskab resten af sæson (i de fleste klubber skal man tage stilling og betale yderlige efter 3 mdr). Så når du er færdig med begynderforløbet, får du automatisk et Flex ØST medlemskab resten af året, så du kan få glæde af alt det, som du er kommet godt i gang med. Men selvom du er færdig som begynder, kan du sæsonen ud vende tilbage til holdtræningen for begyndere - det er ganske gratis - for vi vil gerne sikre os, at din nye hobby bliver skudt godt i gang.

I starten af dit begynderforløb vil du have mest kontakt til vores træner og begynderudvalg, som alle vil forsøge at hjælpe dig godt i gang i klubben. Men efterhånden vil du også opleve, at klubben er meget mere. Vi har masser af forskellige udvalg og muligheder.

Det mest optimale tidspunkt at starte er i forårsmånederne, så du kan nå at komme godt i gang, få skabt nogle gode relationer til andre spillere og få mest muligt ud af sæsonen. Hvor lang tid det tager at komme igennem begynderforløbet afhænger af din egen træningsindsats. Nogle behøver blot et par uger, mens andre bruger et par måneder.

Fra 1. august kan vi ikke længere sikre et optimalt begynderforløb, da dagene bliver kortere og sæsonen snart går på hæld. Men du kan blive skrevet op til at være blandt de første, når foråret kommer igen.

Udstyr

Det er vigtigt at dit golfudstyr passer til netop din højde og dit sving, så vent gerne med at investere i udstyr, indtil du har stabilitet i dit sving. Vi anbefaler at leje udstyr hos træneren i den første periode. Træneren udlejer udstyr i 2 måneder for 500 kr. Så kan du komme godt i gang og finde dit niveau uden at lave fejlkøb. Lejebeløbet gives i rabat, hvis du efter perioden køber udstyr hos træneren. Evt. leje af trolley/vogn i samme periode koster 100 kr.

Vi glæder os til at se DIG i Trehøje Golfklub.

START NÅR DU VIL

Fx. uge 12

kr. 2000,-

Herefter bliver det 50 kr. billigere hver uge.

Efter uge 30 henviser vi nye begyndere til opstart i efterfølgende forår for at få den optimale start.

TURBO-HOLD

d. 23. og 24. marts 2024 (0 ud af 20 pladser tilbage)

kr. 2000,-

d. 20. og 21. april 2024 (11 ud af 20 pladser tilbage)

kr. 1800,-

Vi har ikke flere turbo-hold planlagt, men vi tilpasser "Start når du vil" efter din kalender,

hvilket betyder, at du også her kan komme hurtigt igennem, hvis du selv afsætter tid :)

 

❗❗Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads på turbohold til foråret ❗❗

Tilmelding til begynderforløb


Læs klubbens klubbens vedtægter og privatlivspolitik her.