Kvinder & Golf

Kvinder & Golf 2024 - skal du være med?
Start 25. april kl. 17.00 - program for Kvinder & Golf 2024


Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 8 ugers forløb, hvor den ugentlige golftræning er kombineret med masser af socialt samvær, golffitness, spadseretur i den dejlige natur, tid til kaffe og te, hygge på terrassen og nye venskaber.

I løbet af de otte uger vil du lære det basale i golfspillet. Du vil lære at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Du vil få træning i vores træningsområde, men også masser af tid med spil på banen.

Samtidig vil du få en stor gruppe nye golfveninder, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet vil I blive fulgt af vores træner og en flok søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster 1299,- kr. og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, en polo samt salat og vin til regelundervisningen, frugt og vin på første træningsdag. Efter forløbet tilbydes du medlemskab resten af året til en reduceret pris.

Du kan se hele PROGRAMMET her

Første træningsdag er torsdag d. 25. april 2024. Vi glæder os til at se dig!