Medlemsfordele

Med fuldt medlemskab får du:

Frit spil i Tange Sø
- Som fuldt medlem i Trehøje Golfklub har du frit spil i Tange Sø Golfklub.

Rabat på greenfee i samarbejdsklubber
- Som fuldt medlem i Trehøje Golfklub kan opnå rabat på greenfee hos vore samarbejdsklubber. Se hele oversigten under medlemmer/greenfeeaftaler.

Gæster med til ½ pris på 18-huls banen
- Fuldtidsmedlemmer af Trehøje Golfklub kan have op til 2 gæster med pr. runde på 18-huls banen til ½ pris af normalprisen, forudsat at gæsten har fuldt medlemskab i en anden golfklub.

Mulighed for MidtVestGolf
- Som fuldt medlem i Trehøje Golfklub kan du tilkøbe MidtVestGolf 2024, som giver frit spil
i Brande Golfklub og Ikast Golfklub. Det koster kr. 650,- ekstra.

Mulighed for Golfhæftet
- Du kan købe Golfhæftet i klubben og spille mange baner i ind- og udland til ½ pris.

Mulighed for mein-golfclub.de
- Medlemmer i Trehøje har adgang til at købe medlemskab af mein-golfclub.de, som giver adgang til at spille mange tyske baner (og enkelte danske) til en attraktiv pris. Køb af medlemskab og evt. spørgsmål skal ske via mein-golfclub.de (Én hos dem taler dansk - spørg efter Lars).

Alle aktive medlemmer får:

Træningsanlæg
- Fri adgang til hele træningsanlægget inkl. frie bolde på rangen.

Simulatorgolf
- I vinterhalvåret kan du booke plads i golfsimulator. Læs mere her.

Professionel golfstudie med Trackman
- Når du køber lektioner hos pro'en, kan du få træning i de bedste faciliteter, du kan forestille dig.

Gratis holdtræning for alle i hcp 50+
- Vi vil gerne, at alle opnår personlig succes med golfspillet. Har du hcp 50,0 eller højere, tilbyder vi dig deltagelse i den praktiske begyndertræning hos vores trænere. Det udbydes som holdtræning og skal bookes via GolfBox. Hvis du er i tvivl om, hvordan det bestilles, så tøv ikke med at kontakte trænerne - blot oplys at det er vedrørende hcp 50+ træning.

Medlems Pay & Play på 9 huller ØST
- Aktive medlemmer af Trehøje Golfklub kan have op til 2 gæster uden golfkort med til Medlems Pay & Play på 9 huller ØST alle dage, så længe 18-huls banen er åben. Så vis banen frem til familie, venner og kollegaer!
 Der skal ALTID bookes tid på GolfBox:
 Klik på [+ Tilføj spiller], klik på pil ved [Andre valg] , vælg [Tilføj gæstespiller (Spiller uden uniosnummer)] Udfyld navn og HCP og klik [Tilføj] og klik [Gem].

Se eksempel på skærmbillede

Du er også altid velkommen til at spørge om hjælp på kontoret til booking.
Gæsterne betaler normal greenfee. Dvs. hverdage koster det 200 kr. pr. gæst og i weekenden+helligdage 250 kr. pr. gæst. Skulle man have lyst til at spille en ekstra runde er det uden meromkostning. I klubben skal gæsternes tider bekræftes og betales på vores betalingsterminal - fuldstændig som normale gæster.

Skaf en sponsor og modtag et gavekort
Hvis du kan hjælpe os med at etablere kontakt til en ny sponsor, så udfyld denne blanket og aflever den til Lone på kontoret. Får vi lavet en aftale om sponsorat, modtager du et gavekort.
Skaf en ny sponsor

Tilbud til ALLE medlemmer fra vores sponsorer:

VESTJYLLAND FORSIKRING Kunne du tænke dig at få et forsikringstjek, giver Vestjylland Forsikring kr. 350 til Trehøje Golfklub. Og vælger du at takke ja til at blive kunde hos Vestjylland Forsikring, udløser til det i alt kr. 1.000 til klubben! Kontakt Jesper Buur jbu@vestjylland.dk, 96 94 96 83 eller få/hent en folder i klubben.

Danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk støtter det lokale. Sæt din bolig til salg, så donerer Danbolig Vildbjerg, Aulum og Videbæk kr. 2.000 til Trehøje Golfklub, når boligen er solgt. Kontakt Line Høst Brødbæk line.brodbaek@danbolig.dk, 41 41 63 47 eller få/hent folder i klubben.

green2green giver præmier til alle grupperejser arrangeret af Trehøje Golfklubs medlemmer.
Kontakt green2green og hør nærmere.
(klubben, klubber i klubben samt pro'en er forpligtet til at indhente tilbud fra green2green i forbindelse med grupperejser, men dog ikke forpligtet til at benytte tilbuddet)

Golfpark Strelasund ligger i Mecklenburg-Vorpommern, ca. 5½ timers kørsel fra Trehøje.
Når I booker ved hotellet, så oplys at I er medlemmer i Trehøje Golfklub.
Så får klubben nemlig lidt ekstra i sponsorat :)
- Se tilbud for 2 overnatninger
- Se tilbud for 3 overnatninger
- Se gruppetilbud for min. 10 personer

.