KlubNyt

HOLE IN ONE ⛳

Stort tillykke til Lars Espersen, som til Midtgaard Farver Holdturneringen lørdag d. 21. maj lavede hole in one på hul 2 med et slag på 135 meter - det siges, at alle spillere på banen kunne høre jubel-råb fra medspillerne i bolden :)

Se hele listen med hole in one på vores baner her:
trehoje-golf.dk/banen/hole-in-one

Turnering - Shoppen Par-turnering

Skal du og din makker være med?

Se opslag

Klubrejse

Skal du med til varme himmelstrøg til november. Så har du chancen nu, hvor der arrangeres en klubrejse til Isla Canela i Spanien. Senest tilmelding 1. juni (først til mølle).

Se opslag her

Golfens Dag

En forrygende dag med masser af mennesker til Golfens Dag Tak til alle gæster og medlemmer, som var til at gøre dagen til en succes. Tilmed besøg af TV MidtVest.

Blandt de gæster, der tilmeldte sig til et begynderforløb i dag, har vi udtrukket Berit Dahl, som dermed vinder et gratis begynderforløb. Tillykke! Vi glæder os til at byde dagens 5 nye medlemmer velkommen i klubben.

HOLE IN ONE ⛳

På D-tour lørdag d. 23. april 2022 i Trehøje blev der af Dorthea Arvad Dall fra Brande Golfklub lavet hole in one på hul 2. Der var 122 meter til flaget. Stort tillykke til Dorthea.

Se hele listen med hole in one på vores baner her:
trehoje-golf.dk/banen/hole-in-one

HOLE IN ONE ⛳

Stort tillykke til Bjarne Jakobsen, som tirsdag d. 19. april var på besøg i Ikast Golfklub, hvor han på hul 14 lavede det perfekte slag på 127 meter.

Se hele listen med hole in one på vores baner her:
trehoje-golf.dk/banen/hole-in-one

HOLE IN ONE ⛳

Stort tillykke til Ingvard Jensen, som i dag onsdag d. 13. april 2022 lavede hole in one på hul 1 ØST - 116 meter.

Se hele listen med hole in one på vores baner her:
trehoje-golf.dk/banen/hole-in-one

Baneåbning

Sæson 2022 er skudt i gang og i dag (24. marts) åbner 18-huls banen.

Under corona-tiden har vi været lempelige omkring bekræftelse af starttider. Men fra dags dato er det igen OBLIGATORISK for alle at bekræfte starttid – og det gælder begge baner. Hvis det sker gentagne gange, at ens starttid ikke bekræftes, vil man miste sin spilleret, hvorefter man skal kontakte klubbens forretningsfører for videre behandling.

Det gode ved corona-tiden er, at den har lært os at blive mere digitale, og mange anvender i dag app til scoreindtastning. Det kan være tidsbesparende, og det giver en miljømæssig samt økonomisk besparelse (hvert udskrevet scorekort koster en lille krone – og der bliver udskrevet mange).

Og netop derfor har vi også valgt, at man fra dags dato kan bekræfte sin starttid via GolfBox app, når man fx ankommer til parkeringspladsen eller står på træningsbanen. De, som ønsker at bekræfte på touchskærm i klubhuset, er stadig meget velkommen til dette, og man er naturligvis også stadig meget velkommen til at skrive sit scorekort ud.

Det nye handicapsystem er kommet rigtig godt i gang. Hjælp hinanden med at indberette/godkende scores, hver gang man har gået en runde efter golfreglerne. Sådan sikrer vi, at alle har et fair og retvisende hcp. Læs gerne Handicapsystemets regel 3.1.

Alle medlemmer ønskes en fantastisk golfsæson.

HOLE IN ONE ⛳

Stort tillykke til Joan Salling, som i dag (tirsdag d. 8/3) startede sin runde på ØST med at lave hole in one på sit første slag. En helt utrolig præstation på flere måder, for det er nemlig hele sjette gang, at Joan laver hole in one i Trehøje.

Se hele listen med hole in one på vores baner her:
trehoje-golf.dk/banen/hole-in-one

Hole in one ⛳

Stort tillykke til Bjarne Andersen, som på sin golfrejse til Tyrkiet i uge 7 lavede Hole in One på Dunes, Osuna Golf, hul 7 med et slag på 167 meter.

Kåring: Danmarks bedste golfklub

Fornem kåring fra Golfhæftet

For tredje år i træk har Golfhæftets spillere kåret Trehøje til Danmarks bedste klub. Vi har vundet prisen Players Choice (bedst i alle kategorier). Desuden har vi vundet to fornemme underkategorier:
- Best Golf Course (bedste golfbane)
- Best Value For Money (mest prisvenlige).

Vi er ovenud stolte af disse kåringer, som alene beror på spillernes oplevelser. Vi kan slet ikke vente med at byde velkommen til en ny stor sæson.

Læs mere om kåringen her

Ny hjemmeside

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside. Udover nyt design er den nu også blevet mobil og tabletvenlig. Du kan stadig finde aktuelle ting direkte fra forsiden, mens alt andet ligger i den overskuelige menu. Kig dig gerne lidt omkring. Vi opdaterer siden løbende, så oplever du udfordringer, så bare giv os besked. Senere vil Pigeklubben og Herreklubben også få en ny side.