Company Day

Trehøje Golfklub har unikke rammer for et vellykket firma arrangement. Vi tilbyder god forplejning og golfoplevelser af høj kvalitet i en hyggelig atmosfære.

Spillet og det sociale samvær kobles sammen på bedste vis på vores hyggelige terrasse og i vores lyse lokaler, som byder på en fantastiske udsigt over hul 18. Golfcaféen har plads til 120 spisende gæster indendørs, og der kan tilbydes forplejninger i alle kvaliteter og prisklasser både før, under og efter spillet.

Med 27 huller kan vi byde på en række muligheder både for øvede golfspillere og for ikke-golfere. Det kan være lige fra et sjovt og uformelt arrangement på puttinggreen, et begynderarrangement på 9-hullers banen eller en traditionel turnering i flere rækker med indlagte konkurrencer på 18-hullers banen for aktive golfspillere alene,. Det kan også være en kombination, så der gennemføres turneringer samtidig på begge baner, hvor ikke-golfernes arrangement suppleres med undervisning fra vores pro’er efterfulgt af en guidet 9-huls runde. Udstyr m.m. kan lånes hos os.

Vi har stor erfaring i at arrangere Campany Days og laver både hele og halve banelukninger, så netop jeres Company Day bliver helt perfekt.

Kontakt forretningsfører Lone Baunsgaard Neupart på mobil 44120285 eller mail@trehoje-golf.dk for at høre mere om pris og muligheder.